Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu norsktalande kundtjänstmedarbetare som vill vara med och bidra med högkvalitativ service till företagets kunder.

För dig som kan göra dig förstådd i det norska språket så är detta en utmärkt möjlighet att söka tjänsten som kundservicemedarbetare. Du kommer att få jobba i ett företag som har mycket hög trivsel och god arbetsmiljö. Kreativitet och goda kundrelationer värderas högt i företaget vilket har varit ett framgångsrikt koncept genom åren och resulterat i en utvecklande och positiv arbetsmiljö. Sök nu och ha möjligheten att vara en del av och även bidra till att bibehålla företagets sköna sammanhållning. Företaget befinner sig i fräscha lokaler med många öppna ytor där relationerna vårdas ömt i syfte att behålla den goda företagskulturen. Företaget är väletablerade på den svenska marknaden och deras produkter är tillgängliga för kunderna genom fysiska butiker, via telefonorder samt ett omfattande onlinesortiment.

Din profil
Som norsktalande kundtjänstmedarbetare kommer du att möta kunders behov via telefon, mail och chatt därav är det viktigt att du med enkelhet behärskar dator som arbetsredskap. Då tempot är stundvis högt läggs vikt vid att du som kundtjänstmedarbetare inte ser några hinder med att arbeta effektivt, lösningsorienterat men samtidigt med stor noggrannhet. Du brinner för att skapa goda kundrelationer genom en alltjämt lika hög servicenivå. Viktigt är att du kan kommunicera på ett professionellt sätt i både tal och skrift. Utöver detta läggs stor vikt vid dina språkkunskaper och personlig lämplighet för tjänsten.

Arbetsuppgifter:
Orderadministration
Produktrådgivning
Fakturafrågor
Reklamationer

Krav
Norsk förståelse
God datorvana

Meriterande
Tidigare erfarenhet av kundbemötande/butiksservice
Kunskaper inom andra nordiska språk

Sista ansökningsdag
2018-06-30

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.