Marknadsassistent till Lamina System AB i Borås

Marknadsassistent till Lamina System AB i Borås

Marknadsassistent till Lamina System AB i Borås!

Lockas du av en roll där du blir en nyckelspelare på företaget? Älskar du att ha många bollar i luften och får energi av att ingen dag är den andra lik? Då kan din nästa roll finnas på Lamina System i Borås! Här erbjuds du en härligt omväxlande tjänst på ett expansivt företag. Här sätter man trivsel högt på listan och ser det som viktigt att ha kul tillsammans på arbetet.

Uppdraget

Du jobbar nära VD på företaget och dina arbetsuppgifter är varierande. Din utgångspunkt kommer vara företagets reception och här kommer du ha en viktig roll som ansiktet utåt och även värdinna vid kundbesök. Andra arbetsuppgifter som kommer bli aktuella är support vid offertskrivning och ordererkännande vilket du gör tillsammans med VD. Årligen deltager Lamina på mässor utomlands och här kommer du att vara delaktig i arrangemang, bokningar och ibland även fysiskt på plats. Vid event på hemmaplan kommer du också fylla en viktig roll och driva egna ansvarsuppgifter. Du är en viktig stöttepelare till säljorganisationen då du supportar säljarna med hotellbokningar och resor etc. Du ingår i Laminas ledningsgrupp och under löpande veckomöten kommer du ansvara för protokollet.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet och gärna i en liknande roll. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet mer än på din utbildning.

Profil

För att trivas i denna roll är det viktigt att du är bekväm och stimuleras av en miljö där det är mycket på gång och den ena dagen är inte den andra lik. Du är entusiastisk och energisk i ditt sätt och har en hög social kompetens. Du ser inte problem bara lösningar och tänker kreativt på vägen för att komma framåt. Du supportar gärna dina kollegor och älskar att hugga in där det behövs. Flexibilitet är ditt ledord och du är självgående som person.

Krav:

Du hanterar Svenska och Engelska i tal och skrift

Du är van att jobba i Officeprogram

Tjänsten

Detta är en rekrytering och behovet är omgående varför intervjuer sker löpande.

Känner du dig lockad av denna spännande, omväxlande roll så skicka in din ansökan och personliga brev redan idag.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta:

Eva Thuresson 0734073375

Om kunden

Lamina System AB is a world leading supplier of sheet to sheet laminating/mounting and gluing machines. Lamina is famous worldwide for it's innovative approach to all of it's product range, for building compact and operator friendly machines.

Om Maxkometens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Koncernbolaget MoxieTech Group AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MOXI och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juni 2019 (48 dagar kvar)