Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Vi söker fler kundservicemedarbetare till Borås !
Vi söker ständigt personer som vill jobba inom kundservice med telefonen, chatt eller mail som redskap och som alltid vill levererar det bästa till kunden

Brinner du för att jobba med kundservice ? Vill du vara med och bidra till att skapa och bevara förstklassig kundservice? Är du datorvan och socialt orienterad?

Tycker du om att jobba i team och jobba för ständig utveckling och förbättringar.

Sök redan idag och få chansen att bli en del av ett ambitiöst team där man jobbar gemensamt med service mot uppsatta mål.

Som kundtjänstmedarbetare hjälper du kunder med deras ärenden via telefon och mail. Frågor gällande produkt, faktura och leverans är vanligt förekommande och du hanterar även frågor om beställningar online, kampanjer och aktuella erbjudanden. Varierande dagar som inte är den andra lik bidrar till att arbetet aldrig blir långtråkigt och erbjuder en arbetsplats med mångsidiga arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna går ut på att du som kundtjänstmedarbetare ska besvara kunders frågor via både telefon och mail och därav är det viktigt att du hanterar multitasking samt kan arbeta under högt tempo. Frågor gällande både produkt, faktura och leverans är vanligt förekommande och du hanterar även frågor om beställningar online, kampanjer och aktuella erbjudanden. Varierande dagar som inte är den andra lik bidrar till att arbetet aldrig blir långtråkigt och erbjuder dig mångsidiga arbetsuppgifter.

Omfattning: Heltid / deltid

Arbetstider: Varierande arbetstider vardagar och helger kan förekomma

Lön: Fast timlön

Krav: Att du behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande:

Erfarenhet av kundservice

Behärskar du finska, danska eller norska i tal och skrift så är det meriterande. Viktigt att du noterar detta vid din ansökan.

Vad erbjuds?

Intern utveckling

Betald utbildning förlagd på dagtid

Personalförmåner

Utvecklande arbete med mycket kundkontakt

Då behovet varierar i takt med aktiviteter och efterfrågan så behandlas ansökningar i takt som de kommer in så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor kontakta: Eva Thuresson

mail:

mobnr: 0734-073375
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 maj (46 dagar kvar)