Ekonomiansvarig till Hållanders Sågverk i Dalstorp

Ekonomiansvarig till Hållanders Sågverk i Dalstorp

Nu söker vi en Ekonomiansvarig till Hållanders Sågverk i Dalstorp!

Vill du arbeta i en bred roll med ett helhetsansvar för ekonomin i en familjär organisation med stor entreprenörsanda? Då ska du ta chansen att söka tjänsten som Ekonomiansvarig hos Hållanders Sågverk i Dalstorp.

Din roll

Rollen innebär att du har det övergripande ansvaret för alla ekonomiska delar hos företaget. Du kommer att ha stöttning av kollegor och även en extern part vid bokslut. Du kommer bland annat att arbeta med:
 • Löpande bokföring
 • Kontering
 • Kontoavstämningar och uppföljning
 • Månadsrapporter
 • Skatt och momsdeklarationer
 • Kund och leverantörsreskontra
 • Analys och uppföljning av kostnader och intäkter
 • Fakturahantering
Din profil

För att du ska lyckas i rollen hos företaget tror vi att du är en positiv person med hög social kompetens och är en god relationsskapare samtidigt som du känner stort ansvar och engagemang för ditt arbete. Som person trivs du i en föränderlig miljö som präglas av tillväxt och entreprenörsanda samt är självgående, prestigelös och strukturerad i ditt arbete. Det är också viktigt att du är analytisk samt bidrar aktivt med förbättringsförslag. Du har också förmågan att tänka proaktivt i takt med att företaget växer och är flexibel i ditt tänk. Du trivs när det är högt till tak på kontoret och uppskattar att det är en kultur där man jobbar tillsammans och prestigelöst i teamet. Hos dina blivande kollegor finns ett stort sportintresserade och de brinner och har ett stort hjärta och engagemang i den lokala verksamhet så ser du det som en viktigt del i livet kommer du känna dig som hemma.

Krav
 • Erfarenhet av att jobbat i Visma ekonomi
 • Goda erfarenheter av officepaketet
 • Du hanterar Svenska samt Engelska i tal och skrift
 • Du har en relevant utbildning inom ekonomi med minimum 3 års arbetslivserfarenhet i en ekonomiroll där vi ser en fördel om du även haft en övergripande ansvarsroll för ekonomidelen på företaget.
Meriterande
 • Erfarenhet av löneadministration
 • Erfarenhet av skogsindustri i någon form
 • Erfarenhet av sälj och marknadstjänster
 • Tyska tal och skrift
Tjänsten är en rekrytering och tjänsten är förlagd heltid/dagtid

På företaget finns möjligheter till förmåner såsom tjänstebil, sjukvårdsförsäkring, gymkort

Sista ansökningsdag är den 30/12 -2019 men intervjuer sker löpande och kan tillsättas tidigare vid rätt person så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor gällande tjänsten så kontakt Eva Thuresson

Mob. 0734 073375

Mail.

Vi hänvisar alla ansökningar via nedan länk

Välkommen med din ansökan!

Om vår uppdragsgivare Hållanders Sågverk AB

Vi har funnits med länge i branschen och det känns extra kul att vara ett av de få familjeföretag som fortfarande finns kvar.

Hela tiden har vi legat i framkant när det gäller teknik. Vi har satsat mycket på investeringar i moderna maskiner, och under årens lopp har vi lyckats förbättra sågutbytet avsevärt.

Men vår framgång beror inte bara på maskinerna. Utan vår duktiga och engagerade personal skulle vi inte nått hit. Några av våra medarbetare har varit hos oss i över 20 år och kan sitt hantverk utan och innan.

Traktens skogar förädlas till träpaneler och annat

Timret vi sågar kommer framförallt från lokala skogsägare, men köps ibland in från andra ställen. Hos oss sågas det till virke som sedan säljs vidare till byggbranschen och till hustillverkare. Klentimmer passar utmärkt till att klä hus med, invändig panel, reglar och takstolar. Ofta hamnar det i vår hemtrakt Dalstorp med omnejd. En del av virket exporteras även utomlands.

Rekryterande företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)