Account Manager Area Manager

Account Manager Area Manager

Sharp Kontorsutrustning söker nästa Area Manager / Account Manager till Boråsområdet !
Som Area Manager/ Account manager hos Sharp Kontorsutrustning kommer du att bearbeta nya och befintliga kunder inom B2B med fokusområde Borås och Sjuhärad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att sköta hela processen gällande Copy och Dokumenthantering från behovsanalys till avtalssignering. Efter påbörjat samarbete kommer du även att förvalta och utveckla relationen med kunden. Ditt fokus kommer att fördelas mellan uppsökande verksamhet och även förvalta och serva befintliga kunder. Du kommer vara en nyckelperson hos oss på Sharp som strävar efter att bygga goda och djupa affärsrelationer med våra kunder som grundar sig i produkt, funktion och tjänst.

Till din hjälp har du alltid nödvändig teknisk support som, när behovet finns, kan göra sambesök i processen.

Din profil

Eftersom du driver dina egna affärer så är du resultatorienterad, noggrann och har ett stort eget driv.

Du är en god lyssnare och har en förmåga att sätta dig in i kundens utmaningar och förstå deras behov. Du drivs av att hitta bra lösningar.

Vi ser gärna att du har jobbat med B2B och /eller affärsutveckling på något sätt

Du är bra på att skapa och bibehålla goda relationer.

Du är självgående men även en teamspelare som trivs att vara en i gänget där det är högt till tak och man både ger och tar av varandra.

Du leker gärna med siffror och har ett gott siffersinne

Du erbjuds vid introduktionen en gedigen utbildning i Sharp Business school som inkluderar både sälj och teknik.

Vi går igenom ansökningar löpande då vi har behov av att hitta rätt person så snart som möjligt. Så vänta inte med din ansökan!

Vid frågor kontakta Eva Thuresson 0734 073375

Vår uppdragsgivare

Sharp Kontorsutrustning i Borås AB har sedan starten 1985 utvecklats till en helhetsleverantör inom kontorsteknik.

Vi levererar idag professionella lösningar inom Dokumenthantering, AV/Konferensteknik, Kassasystem och IT.

Vår företagskultur kännetecknas av hög servicegrad, flexibilitet och viljan att stärka vår egen och våra kunders position på marknaden. Målet är att hjälpa våra kunder att arbeta effektivare.

Vi är sedan 2005 en Sharp-partner för Sjuhäradsområdet. Det innebär att vi levererar Sharps professionella utbud samt tillhandahåller support och service för Sharps produkter. För att läsa mer om Sharps utbud hänvisar vi till Sharps hemsida.

Rekryterande företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 maj (48 dagar kvar)