DB Schenker söker en Arbetsledare till Borås!

DB Schenker söker en Arbetsledare till Borås!

Dina arbetsuppgifter
DB Schenker söker nu en arbetsledare till logistikavdelningen på Viared i Borås.

Som arbetsledare ansvarar du för leveransavdelningen samt är ansvarig för 25-30 i produktionen + 2 gruppledare.
I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Ansvara för terminalverksamhetens godsmottagning och leverans
  • Leda och fördela arbetet och gör nödvändiga uppföljningar på avdelningen och skapa rapporter som krävs för att optimera verksamheten
  • Driva avdelningens förbättringsarbete
  • Aktivt planera den dagliga verksamheten
  • Optimera bemanning och supporta ditt team
  • Driva personalärende såsom löpande personalsamtal och rehabsamtal
  • Vara insatt och driva arbetsmiljöfrågor
Din profil
Du är en driftig person som ser möjligheter i varje utmaning. Du trivs när det händer mycket och att tempot stundtals är högt. Du är proaktiv och ser möjligheter i varje utmaning allt för att förenkla och förbättra ditt och teamets arbete. Du är engagerad, målmedveten och viljan att ständigt utveckla dig själv och ditt team leder dig framåt. Du har lätt för att kommunicera på alla nivåer. Att jobba med förändring och förbättring är en del i det dagliga arbetet.

Du är van att leda ett team och förmedla budskap på ett bra men tydligt sätt. Du räds inte för att ibland ta tuffa beslut och driva igenom dem. Har du tidigare erfanhet av arbete inom lager och logistik så är det meriterrande. Du är en engagerad driven person och tvekar inte att ta tag i saker när situationen kräver. Som person är du analytisk och har lätt för att sätta dig in processer.

Eftersom du dagligen hanterar rapporter och genererar rapporter så har du goda kunskaper i officeprogrammen med tyngdpunkt på excel. Har du jobbat i SAP är det meriterande.

Sista ansökningsdag
Tillträde är snarast möjligt och vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
DB Schenker i Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50- tal orter i Sverige. Vi ingår i Deutsche Bahns AG:s transport- och logistikdivision. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö-, jämställdhet- och mångfaldsfrågor och uppmuntrar och stödjer alla medarbetare i företaget som vill utvecklas och ta större ansvar. Läs mer på dbschenker.com/se
Mer info
Kontaktperson Eva Thuresson
Telefon 0734-073375
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.