Logistikstudenter sökes till NetOnNets lager!

Logistikstudenter sökes till NetOnNets lager!

Skulle du vilja jobba på ett stort, marknadsledande och nytänkande företag som satsar och tror på sina medarbetare? Här är chansen! Vi söker just nu studenter till lagerarbetare på NetOnNets lager i Borås. Jobbet passar dig som har ett stort intresse för logistikbranschen och är en lagspelare som får energi av att nå mål tillsammans. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om anställningen
Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos NetOnNet. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Om jobbet som konsult på NetOnNet
Det här uppdraget är en studentanställning vilket innebär att du behöver ha en annan sysselsättning om minst 50 %. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand innebära att du kommer arbete med lagerhantering och tillhörande logistik.

Vem söker vi?
Till rollen som lagerarbetare söker vi framför allt dig som motiveras av möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. Du ska vara en organiserad person som uppskattar ett tempofyllt arbete där vi förväntas utmana varandra i syfte att bli ännu bättre tillsammans. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av logistik, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är strategisk och lösningsfokuserad i din yrkesroll.

I övrigt söker vi dig som
  • har ett stort intresse för lager och logistik
  • behärskar svenska i både tal och skrift.
  • har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet från daglig-/detaljvaruhandel eller Retailverksamhet
  • är logistikstudent
Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Inköp, Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 okt 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.