Applerådgivare 100 % Borås

Applerådgivare 100 % Borås

Om jobbet
I butiken i Borås jobbar ett gött gäng bestående av butikschef Erik, tre säljare och två tekniker. Nu behöver vi en driven säljare som kan bli en stark tillgång till vårt team. Vi arbetar för att ha Sveriges mest nöjda kunder. Det är egentligen hela grejen. Varje dag tar vi emot hundratals kunder med frågor om Apples produkter. Din uppgift som rådgivare i vår butik i Borås är att ge våra kunder; konsument som företag, en riktigt bra upplevelse. Du blir en del av ett litet team och tillsammans arbetar vi för att uppnå mål kring kundnöjdhet och försäljning. I rollen som rådgivare ingår bland annat att:

- Bemöta kunder med lyhördhet, respekt och förståelse.
- Vara expert på att hitta ny lösningar på kunders problem med hjälp av våra produkter.
- Arbeta tillsammans som ett team med dina kollegor för att nå försäljningsmål.
- Vi vill att våra säljare ständigt utvecklas och är motiverade att hitta nya lösningar. Jobbar du hos oss får du åka på utbildning hos Apple samt ta del av deras app-baserade utbildningsprogram.

Vi tror att du
- Älskar Apples produkter och ekosystem.
- Har trivts som fisken i vattnen när du har arbetat med försäljning, kundservice eller andra serviceyrken. Erfarenhet av försäljning till företag är meriterande.
- Får energi av att tänka annorlunda, vara kreativ och att överraska både dig själv och andra.
- Är systematisk och har lätt för att lära dig om system och produkter.
- Har ett intresse för teknik och erfarenhet av att använda Apples produkter.
- Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk som kan underlätta kommunikationen med våra kunder är värdefulla.

Om tjänsten och ansökan
Tjänsten gäller tillsvidare på 100 % Arbetstiderna varierar med butikens öppettider och arbete på kvällar och helger sker enligt schema. Månadslön och övriga villkor enligt kollektivavtalet. Urvalet sker löpande så vänta inte med att söka! Sista ansökningsdag är 31 Mars.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna fler kvinnliga säljare hos oss.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår butikschef Erik Molarin på erik.molarin@macforum.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.macforum.se
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta kan vi ge dig
Vi är ca 120 anställda, män och kvinnor i alla åldrar som pratar många olika språk och kommer från vitt skilda bakgrunder. Vi kollegor och chefer har höga förväntningar på varandra men delar också insikten om att man behöver få göra fel för att våga testa nya arbetssätt och kunna lära sig att göra rätt. Macforum är ett företag med tydliga värderingar, där kundnöjdhet, personalnöjdhet och samhällsansvar är självklara kärnvärden, med lika stor vikt som att företaget ska vara lönsamt. Hos oss finns det alltid utrymme för att utvecklas, ta egna initiativ och påverka både sitt eget jobb och verksamheten.

Vi finns på sju platser runt om i Västsverige med auktoriserade service- och garantiverkstäder, företagssäljare, konsulter, backofficer och en webbbutik. Som företag är vi delaktiga i det lokala idrotts- och kulturlivet på de platser där vi finns. Macforum tar tydligt ställning mot diskriminering och utnyttjande av människor och natur. Vi är anslutna till Fairtrade Sweden och kollektivavtal är en självklarhet.