Servicetekniker - Fältmekaniker Sökes

Servicetekniker - Fältmekaniker Sökes

Vi på MP Entreprenad Service i Borås AB söker nu efter en ny servicetekniker för arbete i både verkstad och ute på fält.

Är du en servicetekniker med erfarenhet av truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Vill du ha ett fritt arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden? Då kan det här vara tjänsten för dig! Vår organisation befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och nu söker vi fler servicetekniker.

Arbetet innefattar service och reparationer av entreprenadmaskiner men framförallt borrvagnar, både i vår verkstad i Borås och på fält hos kund. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling. Som servicetekniker hos oss kommer du utgå från Borås.

Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer av truckar, lastbilar eller entreprenadmaskiner och vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning. Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt, som tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller. Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet. Körkort klass B är krav och C-kort är meriterande.

För mer information Kontakta vår verkstadschef Jesper.
skicka din ansökan till jesper@mp-entreprenad.se och märk ditt mail med servicetekniker. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Jesper Alverönn
Telefon 070-677 70 56
Email Mejla Jesper Alverönn
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mp-entreprenad.se/
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MP Entreprenad Service Borås AB reparerar och servar i huvudsak bergborrningsutrustning samt entreprenadmaskiner i hela Sverige. Företaget står också som ensam återförsäljare i Sverige av borrvagnar från det Finska Stone Power.

Vi har fyra ambulerande servicebilar och egen lastbil som ger oss möjlighet att på ett smidigt sätt tillgodose våra kunders servicebehov. I vår verkstad säljer vi även entreprenadtillbehör såsom hydraulik, motordelar, kompressordelar och filter.