Verksamhetschef till Müller Mekaniska

Verksamhetschef till Müller Mekaniska

En roll som verksamhetschef där förbättring och leda framåt är ledorden - låter det intressant? Här får du genom ditt ledarskap bidra till verksamheten och utveckla organisationen. Därtill får du arbeta inom ett expansivt och kvalitetsmedvetet företag som är unika på marknaden. Vill du växa tillsammans med oss?

Då vi just har ett högt fokus på laget, gruppen, våra olika roller och hur vi gemensamt skapar bästa flöden söker vi nu en verksamhetschef som kommer ha övergripande ansvar för vår tillverkning och administration.

Om vår kund

Müller Mekaniska är ett företag med bred kompetens inom bearbetning av material och produkter som ska klara höga krav inom såväl precision som hållfasthet. Företaget tillverkar både egna patenterade produkter som via återförsäljare säljs över hela världen och är även legotillverkare till kunder med höga krav på precision, hållfasthet och livslängd.

Kännetecknande för Müller Mekaniska är innovation, materialkunskap, stort omfång av bearbetningsprocesser, värmebehandling samt kvalitetssäkring.

Dina arbetsuppgifter

Som Verksamhetschef hos Müller Mekaniska kommer ditt främsta ansvar innebära att leda och utveckla verksamheten. Du tar fram budget, tydliga mål och mätetal för ansvarsområdet och följer kontinuerligt upp utfall. Planerar och genomför utvecklingsplaner för att möta behov av kapacitet, kvalité och kompetensbehov för att i sin tur möta krav från ägare, kunder samt myndigheter. Din arbetsdag innefattar bland annat:
  • Ta fram viktiga mätetal och följa upp dessa kontinuerligt
  • Tar fram och följa upp budget och mål
  • Arbeta med långsiktig kompetensplanering för medarbetare
  • Organisationens uppbyggnad samt effektivitet
  • Kapacitetsplanering både personal och teknisk anläggning
Du har ett nära samarbete med ledningsgruppen där ni tillsammans skapar strategier för att utveckla verksamheten. Du leder 5 medarbetare. Vidare rapporterar du till VD.

Vi erbjuder dig en roll där du i allra högsta grad får vara med och påverka och utveckla. Vi är ett expansivt företag som signalerar kvalitet och som erbjuder kunden unika produkter på marknaden. Här får du chansen att förbättra såväl för kunden som för medarbetarna internt!

Din profil

Vi söker dig som har vana av att leda andra och har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du som söker har en bakgrund inom tillverkningsindustrin, vilket gett dig en bred teknisk förståelse. Relevant teknisk eftergymnasial utbildning med inriktning produktion/logistik är önskvärt, likaså ledarskapsutbildning.

Som person är du ansvarsfull, förtroendeingivande och trygg i din yrkesroll. Du har hög integritet, utövar ett tydligt ledarskap och är kommunikativ. Vidare är du en lagspelare som har god ordning och är framåtlutad.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 29 maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Pettersson på pauline@effektiv.se eller Jens Lindroth på jens@effektiv.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.