Teamleader till en kund inom tillverkningsindustrin i Marks kommun

Teamleader till en kund inom tillverkningsindustrin i Marks kommun

Trivs du i rollen som ledare? Är du driven, självständig och strukturerad? Är du rak och tydlig? Tycker du om att få saker gjorda? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Till en kund inom tillverkningsindustrin söker vi nu en driven teamleader som är trygg i sin roll som ledare!

Om tjänsten

I rollen som teamleader ansvarar du för att styra ditt team och produktionen mot uppsatta mål och utefter givna direktiv. Genom ett tydligt ledarskap blir ditt ansvar även att skapa en god arbetsmiljö och stämning i teamet och ta tag i de problem som kan uppstå. Du kommer att vara närvarande och delaktig i produktionen samtidigt som du säkerställer att produktionen håller en hög kvalitet och bidrar med en förbättrad struktur.

Tjänsten är på heltid med arbetstid på dagtid. Tillsättning kommer att ske omgående.

Din profil

Som person är du driven, målmedveten och tycker om att jobba mot uppsatta mål. Du är rak och tydlig i ditt ledarskap och har förmågan att driva och motivera ett team i rätt riktning. Du är heller inte rädd för att ta tag i problem eller konflikter som kan uppstå. Viktigt är att du är kommunikativ och pedagogisk i ditt sätt att förmedla budskap så att alla förstår.

Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och meriterande är det om du tidigare även haft personalansvar. Har du erfarenhet av tillverkningsindustrin är även det ett stort plus, men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift, även engelska är meriterande.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.