Jobba extra inom lager och logistik!

Om jobbet

Om tjänsten

Tjänsten innebär arbete på ett lager där truckkörning är en central del i arbetsuppgifterna. Till det tillkommer även andra vanligt förkommande arbetsuppgifter på ett lager.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Om kunden

För kunds räkning i Borås söker vi personer som kan köra truck, i huvudsak B4 och arbeta fysiskt med vanligt förekommande lager- och logistikuppgifter.

Arbetsuppgifter

Som anställd hos Logent AB kommer du ingå i ett team som arbetar ute hos kund. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet.

Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum. Vi har klara mål för våra verksamheter och dess utveckling.

Arbetsrollen innefattar bland annat:
  • Truckkörning
  • Inlagring fysiskt och digitalt
  • Utplock fysiskt och digitalt
  • Självständigt arbete efter tydliga förutsättningar
I rollen som truckförare är du en viktig del för att nå uppsatta nyckeltal, exempelvis kvalitet och säkerhet.

Det är ett jobb som är perfekt för dig som vill jobba lite extra vid sidan av studierna.

Krav

Då Logent är ett auktoriserat bemanningsföretag är det mycket viktigt att du som söker tjänsten kan uppvisa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning eller studerar. Om du inte faller inom denna kategori så hänvisar vi till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete på www.logent.se.
Vi förväntar oss att du kan/har:
  • Svenska i tal och skrift
  • Truckkor t A+B (meriterande med truckerfarenhet från höglyftande plocktruck B4)
  • Datorvana
Som person tror vi du är:
  • Drivande och motiverad
  • Ordningssam och noggrann
  • Flexibel i din arbetsroll
För personer med det rätta drivet finns det goda möjligheter att utvecklas i vår verksamhet. Uppskattar du att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du utför dina arbetsuppgifter på ett kvalitativt och säkert sätt kommer du trivas hos Logent AB.

Tjänsterna tillsätts löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 juli

Om företaget

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.