Extraarbete på lager för dig med truckkort!

Om jobbet

Om tjänsten

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter.
Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens.
Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.
Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO1400.

Om kunden

Logent AB söker nu för en kunds räkning studenter eller deltidsarbetande som vill ha ett meritererande extraarbete. Du kommer att arbeta som truckförare och köra gods hos en av våra kunder i Viared.

Arbetsuppgifter

Växlande arbetsuppgifter inom lager. Exemepelvis plock, pack och truckkörning.

Krav

Inga specifika förkunskaper - meriterande med truckkort och truckerfarenhet.

För att kunna jobba extra på Logent AB krävs att du har en dokumenterad bisyssla t.ex. studier på heltid eller annat jobb på minst 50 %. Arbetstiden är dag, kväll och natt. Vi ser gärna att du är tillgänglig minst 2-3 pass/vecka.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka i så fall inte, sök tjänsten på vår hemsida www.logent.se redan idag!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 juni

Om företaget

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.