Arbetsledare till vår kund som bedriver en produktionsverksamhet

Arbetsledare till vår kund som bedriver en produktionsverksamhet

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av ledande positioner och är trygg i din ledarroll. Du drivs av att leda och utveckla andra, har en närvarande ledarstil och coachar dina samordnare i både produktion-, kvalitet och personalfrågor så de kan på bästa sätt driva produktionen framåt.

Vi ser att du som arbetsledare vill vara delaktig i att bygga en kultur där säkerhet, tillväxt och personal värderas högt. Vi ser att du är en god ledare med en vilja att utveckla och engagera arbetsgruppen i deras arbetsroller. Du är tydlig, handlingskraftig och noggrann över verksamhetens, anställdas och kunders behov.

Som arbetsledare har du personal och arbetsmiljöansvar för ca 25 medarbetare. Du kommer att tillsammans med dina samordnare ansvara för resultat, den dagliga driften och schemaläggning. Vidare har du ansvar för uppföljning och effektivisering av anläggningen.
Du har även arbetsrelaterade ledarskapsmeriter och är van att arbeta mot budget och uppsatta mål. Erfarenhet från produktionsprocesser inom livsmedelsbranschen är starkt meriterande.

Om kunden

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Din profil

Kunden är belägen i Borås-regionen och bedriver produktionsverksamhet inom livsmedelsbranschen.

Om ansökan

Att arbeta med produktionssystem är en vana för dig idag. God förståelse för Lean konceptet.
Ansvara för arbetsmiljöarbetet i produktionen såsom förebyggande arbetsmiljöarbete, skyddsronder och riskbedömning, trivsel på arbetsplatsen och säkra efterlevnad av våra miljöregler.
Fokusera på att minska avvikelser och arbeta förebyggande med dessa frågor samt involvera operatörerna till att definiera förbättringar

Personliga egenskaper:
 • Driven
 • Analytisk förmåga och handlingskraftig
 • Ej konflikträdd
 • Samarbetsvillig
 • Förbättringsorienterad
 • Ödmjuk/bestämd
Kompetenskrav:
 • Minst 5 års ledarskap inom produktion
 • Budget och ekonomisk erfarenhet
 • Office 365
 • Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
 • Arbetsmiljö
I tjänsten som arbetsledare kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 21 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.