Underhållstekniker till Borås med omnejd!

Underhållstekniker till Borås med omnejd!

Arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att arbeta med underhåll av maskiner och vara en del i detta arbete med att återställa och reparera befintlig utrustning.

Formell kompetens

I denna roll krävs att du har erfarenhet av att ha jobbat som underhållstekniker och att du har jobbat med underhåll av maskiner samt är tekniskt kunnig.

Vidare söker vi dig som:
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Pratar obehindrat på svenska i både tal och skrift
Personliga egenskaper

Som person är du initiativtagare, självgående och ansvarstagande. Vidare är du en person som är tekniskt kunnig inom området.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/heltid/Borås med omnejd

Tillträdesdag

Tillgänglig med start omgående enligt överenskommelse.

Information


Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ledande vidareförädlare i Norden av cellplaster, gummi och isoleringsmaterial. Industriföretaget designar, tillverkar och levererar kundanpassade lösningar för många typer av isolering (ljud, värme, vibrationer), dämpning, tätning och personlig skyddsutrustning och produktskydd.