Truckförare till sommarjobb

Truckförare till sommarjobb

Arbetsuppgifter

Nu söker vi drivna och engagerade medarbetare som kan ambulera till våra kunder. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av att arbeta på logistikavdelningen med containerlossning, truckkörning av skjutstativ (B3) och höglyftande plocktruck (B4). Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom lager och logistik, eller är nyfiken på att testa på hur jobbet som bemanningskonsult kan vara. Du får en erfarenhet och har möjlighet att testa på olika sorters arbete och uppdrag.

Vi söker dig som:
  • Har gymnasial utbildning
  • Kan jobba hela sommaren fr.o.m v. 23 - v. 35
  • Lagererfarenhet
  • Körkort och tillgång till bil
  • Truckkort och truckvana: skjutstativ (B3) och höglyftande plocktruck (B4)
  • Talar obehindrat på svenska
Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver kunna arbeta skift då de flesta av våra kunder har skiftgång. Samt ha körkort och tillgång till bil. Detta är för att det inte alltid går kollektivtrafik till arbetsplatsen.

Det viktiga för oss är att du har ett toppen humör och att du kan tänka dig att åka ut till våra alla kunder. Ditt engagemang och inställning kan leda till ett jobb!

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna roll är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid / Borås & Svenljunga

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Lernia Bemanning ser nu tillsammans med en av våra kunder ett behov inom lager och logistik. Vi söker alltså konsulter som vill sommarjobba som truckförare hos våra kunder med stor möjlighet till fortsatt anställning till höstterminen. Har du erfarenhet av lager och logistik eller vill testa på något nytt? Ansök redan idag.