Testmekaniker Lastvagnar

Testmekaniker Lastvagnar

Testmekaniker Lastvagnar

Vill du arbeta på en arbetsplats där du har förutsättningar att växa i din arbetsroll tillsammans med din arbetsgivare? Har du erfarenhet av fordonsindustrin i en roll som testmekaniker och söker dig till ett företag i tillväxt där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Arbetsuppgifter

Som testmekaniker är ditt huvudsakliga ansvar att sätta ihop, utrusta och uppgradera prototypobjekt i nära samarbete med designteknik för att stödja testaktiviteter på anläggningen. Du agerar som expert på testobjekt i samband med diagnostisering och felsökning av problem som uppkommer i testfaserna.
  • Kontroll av lastbil före, under och efter testning.
  • Uppgradera lastbilar inför prov
  • Utföra service på lastbil och släp
  • Reparation motor, chassi hytt etc.
Din bakgrund

Vi söker dig med relevant gymnasieutbildning, t. ex Fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning tunga fordon eller maskintekniker. Minst 4-års branschvana från mekanisk verkstad. Körkort C är ett krav, CE är meriterande.

Personliga egenskaper
  • Flexibelt tankesätt
  • Stort intresse för ny teknik
  • Bra sociala färdigheter
  • lagspelare
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/Heltid/Borås

Tillträdesdag

Omgående/Efter överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.