Testförare till Hällered med CE-behörighet

Testförare till Hällered med CE-behörighet

Just nu söker vi dig som har CE + YKB och vill jobba som testchaufför av lastbilar hos vår kund i Hällered strax utanför Borås


Om företaget


Vi på Lernia Bemanning ser tillsammans med vår kund ett behov av fler testförare i Hällered. Vi söker konsulter som kommer bli uthyrda till Hällereds provbana. Skulle du vilja vara en del av utvecklingen i framtidens lastbilar?

Testning är en väsentlig del av fordonsutvecklingen. Hållbarhet, komfort, prestanda, tillförlitlighet och säkerhet är kvaliteter som ständigt testas ute på provbanorna, som är i drift dygnet runt.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av lastbilar? Vill du vara med och utveckla morgondagens lastbilar och kunna påverka de produkter som tillhandahålls i flera av världens länder? Har du vad som krävs för att jobba på Hällereds provbana och spela en nyckelroll för att genomföra en fullständig fordonstestning? Då har vi den rätta utmaningen för dig.

Nu söker vi drivna och engagerade medarbetare som kan bemanna detta uppdrag. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av att provköra lastbilar inne på Hällereds provbana eller ute på väg för att testa lastbilen och dess funktioner. I arbetet förekommer även ibland arbete på annan ort.

Din bakgrund

Vi söker dig som är en problemlösare. Du gillar utmaningen med att arbeta med tekniska frågor och arbetsuppgifter. Som person har du hög social kompetens, uppskattar samarbete och arbeta i grupp. Du är noggrann och har lätt att följa instruktioner. Du har ett intresse och förståelse för programmering samt verifiering/validering. Erfarenhet av elkunskap och mekanikererfarenhet är meriterande
  • Tidigare erfarenhet som lastbilschaufför, gärna inom olika segment.
  • Stort intresse för teknik och lastbilar och dess funktioner.
  • CE-behörighet
  • YKB
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna roll är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Du bör vara flexibel med arbetstider då arbetet bedrivs på skift.

Anställningsform / Omfattning / Tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid / Borås

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Bernhardsson via mail isabelle.bernhardsson@lernia.se

Vid ansökningsproblem vänligen kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.