Nu söker vi en testingenjör!

Nu söker vi en testingenjör!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att utföra PVT-testning. Det sträcker sig från grundläggande kontroller av tillgängliga funktioner till mer omfattande testning av specifik funktionalitet. Du samarbetar nära konstruktionsavdelningen samt övriga ingenjörsteam.

Formell kompetens

Till rollen söker vi söker dig med ett gediget intresse för teknik. Vi söker dig som har en god förmåga att arbeta såväl självständigt och som i grupp. Arbetet kräver att du är noggrann som person och har en kvalitetsmedvetenhet. Övriga kvalifikationer är följande;
  • Ingenjörsutbildning med inriktning mot teknik eller elektronik
  • Erfarenhet av test och felsökning.
  • Erfarenhet att arbeta med administrativa planeringssystem
  • God förmåga i att läsa och skriva svenska och engelska
  • God samarbetsförmåga
Din bakgrund

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom det tekniska fältet där du i ett par år har jobbat med exempelvis provning, labbtest eller produktutveckling.

Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av att leda förbättringsprojekt mot produktionsutrustning samt underhållsarbete. Det är också meriterande om du har kunskaper/erfarenhet av underhållssystem och av analytisk databashantering.

Personliga egenskaper

Du har god teoretisk förståelse för systemteknik från tidigare jobb. Som testingenjör bör du ha en god analysförmåga och trivas i en utvecklingsmiljö med hög förändringstakt. . Du är drivande och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta. Att du är ordningsam, strukturerad och har lätt för att summera och rapportera muntlig som skriftlig, ser vi som en självklarhet. Vi vet att du är en person som är kvalitetsmedveten och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Borås

För rätt person finns mycket goda möjligheter att efter en tid få en fast anställning hos kund.

Tillträdesdag Enligt överenskommelse

Information

Vi intervjuar löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Forskning & Utveckling, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (61 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Redo för din nästa utmaning?

Lernia fortsätter att växa och just nu letar vi efter dig som har en ingenjörsexamen inom teknik eller elektronik på högskolenivå samt 4-6 års erfarenhet av provning/testning i en teknisk miljö.

Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät, skapa erfarenheter för framtiden och stärka dina yrkeskunskaper.