NC operatör till tillverkningsindustrin

NC operatör till tillverkningsindustrin

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med allt från montering till kundens NC-maskiner. Du som söker ska ha en vilja att göra ett bra hantverk då nästan allt av tillverkningen är gjort från grunden. Du är yrkesstolt, som värnar om ett bra resultat. Kan arbeta med flera olika projekt samtidigt och vara en lagspelare när kollegor behöver hjälp.

Formell kompetens
  • Du har en godkänd gymnasieutbildning, gärna inom bygg
  • B-körkort samt tillgång till bil, truckkort eller traverskort är meriterande
  • Du har god kännedom inom ritningsläsning
  • Hantering av spikpistol är ett krav och hantering av övriga handmaskiner är meriterande
Din bakgrund

Vi ser att du som söker har en gymnasieutbildning med inriktning bygg- och anläggning där du fått goda kunskaper och erfarenheter inom ritningsläsning och materialkännedom. Samt att du fått goda kunskaper att hantera spikpistol. Alternativt att du har läst träteknisktutbildning, eller har en annan relevant arbetslivserfarenhet inom träindustri eller byggbranschen sedan tidigare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du besitter ett praktisk handlag, har hög arbetsmoral, pålitlighet och god förmåga till samarbete. Vi ser att du som anställd hos oss är utåtriktad och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare då du kommer att vara vårt ansikte utåt

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställing/Heltid/Borås

Tillträdesdag

Omgående eller efter överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker Lernia en NC operatör till vårt kundföretag i Borås. Du kommer arbeta i ett mindre arbetslag med montering och tillverkning samt vilja lära dig företagets maskinpark. Detta är en hyrrekrytering så det finns goda möjligheter att få en anställning på kundföretaget.