Lernia söker montörer och industriarbetare

Lernia söker montörer och industriarbetare

Om Lernia

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi drivna industriarbetare samt montörer för kommande uppdrag. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till en utav våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som är handlingskraftig, har verktygsvana och trivs med ett fysiskt & aktivt arbete.
Du är en problemlösare och har en vilja att utvecklas. Säkerhet och kvalité är av ytterst värde i arbetet, därmed är det viktigt att vara noggrann och kunna på ett flexibelt sätt hantera olika problem när det väl uppstår. Du är en lagspelare men ska även kunna arbeta självständigt och mot uppsatta mål och deadlines Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete.

Om tjänsten

I arbetet som montör arbetar du med att montera olika delar inom industrin. För denna tjänst, krävs det att du är duktig på mekanik, har en verktygs- och monteringsvana samt arbetat i någon form av verkstadsmiljö, processindustri eller liknande.

Formell kompetens
  • Industri- / verkstadsvana
  • B-körkort och tillgång till bil
  • God svenska i tal och skrift
  • Truckkort är meriterande
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare. Då arbetet stundtals kan vara tungt i form av lyft behöver du vara i god fysisk form.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Borås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.