Lastvagnstekniker sökes

Lastvagnstekniker sökes

Har du erfarenhet utav felsökning, reparation och service utav lastfordon?

Är du serviceinriktad, positiv, initiativtagande och en lagspelare som också kan arbeta självständigt?

Då är detta jobbet för dig!

Om tjänsten:

Vi på Lernia söker nu lastvagnstekniker för kunds räkning!

Det är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos kund med en 6 månaders provanställning.

Kunden är en av Sveriges största och mes framgångsrika verkstäder och bedriver både försäljning och service. Nu söker kunden nya lastvagnstekniker till sin lastvagnsverkstad för både dag- och kvällsskift.

Som lastvagnstekniker utför du reparationer och underhåll på lastvagnar, bussar samt släp. I tjänsten ingår felsökning inom el, pneumatik, hydraulik samt mekanik, detta alltid med kundnöjdhet i fokus.

Du ansvarar för att reparationerna blir fackmässigt utförda, följer instruktioner vid garanti och avtalsreparationer samt dokumenterar utförd reparation i arbetsorder. Du kommer rapportera direkt till verkmästare.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med relevant gymnasieutbildning, t. ex Fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning tunga fordon eller maskintekniker. Alternativt har du en flerårig erfarenhet utav yrket. Branschvana och körkort för tunga fordon är en merit.

Egenskaper som kund värdesätter är att du skall vara lyhörd ordningsam och organiserad. Du skall ha datavana och goda kunskaper i svenska och engelska.

Tjänsten är en heltid och startar efter överenskommelse
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (97 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.