Vill du jobba med plock & pack?

Vill du jobba med plock & pack?

Arbetsuppgifter

Nu söker vi drivna och engagerade medarbetare till vår kund i Viared. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av att bemanna en av våra härliga kunder med just din kompetens. Du ingår i ett team hos kundföretaget där främst arbetsuppgifter inom plock och pack förekommer.

Formell kompetens

Som person är du framåt och ser varje ny dag som en utmaning. Du är prestigelös och är öppen för att lära dig nya saker.

Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning eller jobbat något år. Du behöver kunna vara flexibel gällande arbetstider, samt ha körkort och tillgång till bil. Detta är för att det inte alltid går kollektivtrafik till arbetsplatsen. Meriterande med tidigare erfarenhet av lager och logistik.

Det viktiga för oss är att du har rätt inställning och att du kan tänka dig att åka ut till våra alla kunder. Din personlighet och ditt engagemang kan leda till att du blir vår nästa stjärna!

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna roll är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid / Borås med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare via mail Isabelle Bernhardsson - isabelle.bernhardsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Lernia Bemanning ser nu tillsammans med vår globala kund ett behov inom lager och logistik. Vi söker alltså konsulter som vill jobba med plock och pack hos vår kund. Vill du testa något nytt eller har du tidigare erfarenhet av arbete på lager? Ansök redan idag.