Lagerarbetare/sömmerska

Lagerarbetare/sömmerska

Arbetsuppgifter

Just nu behöver vi för omgående start en sömmerska/lagerarbetare till en av våra kunder inom textil- och tvätteribranschen. Företaget är beläget ett par mil utanför Borås. Du kommer att arbeta både på lager- och sömnadsavdelningen. Lagerarbetet innebär plock och pack. På sömnadsavdelningen kommer du att få arbeta med ändringar, justeringar och lagning av olika plagg.

Formell kompetens

Meriterande är om du har erfarenhet av lagerarbete
Du skall ha utbildning som sömmerska och/eller eller relevant erfarenhet
B-körkort samt tillgång till bil är ett krav

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid / Heltid / Hillared

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.