Lagerarbetare med administrativ- och industrivana sökes

Lagerarbetare med administrativ- och industrivana sökes

Arbetsuppgifter

Förkommande arbetsuppgifter är:
  • Daglig kundkontakt
  • Hantering av ordrar
  • Plock och pack
  • Administrativa sysslor
Formell kompetens
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Administrativ vana
  • Lagervana samt industrivana
  • Körkort samt tillgång till bil
Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbete på lager, industrivana samt hantering av administrativa uppgifter.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Viktigt är att du är en driven person som trivs med att ha många bollar i luften samtidigt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning, heltid, Borås.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare och genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden. Vår kund är mån om ett långsiktigt samarbete och för rätt person finns möjlighet till en framtida anställning hos kund.