Inköpare till Borås

Inköpare till Borås

Om tjänsten

I rollen som Inköpare får du ansvar för den löpande hanteringen av leverantörer, samt supportera de andra operativa inköparna när de behöver hjälp att förbättra leveransdatum från sina leverantörer.

Rollen kräver ett proaktivt inköpsarbete för att säkerställa hög servicenivå mot produktion utan att äventyra kapitalbindningen. Utöver detta har du en vilja och intresse för att utveckla våra leverantörers leveransförmåga, detta främst genom att förbättra planerade leveranser som i dagsläget inte möter vårt behov i produktion. Du skall finna det naturligt att föra utvecklande dialoger med leverantörer och inte vara obekväm med att ställa och följa upp tydliga krav via telefon.

Som Operativ inköpare arbetar du med daglig planering av materialinköp och du ska trivas i en roll där repetitiva arbetsuppgifter likt orderläggning och leveransbevakning blandas med utvecklande och mer taktiska uppgifter som leverantörsmöten och analyser samt förbättring av tex lagernivåer, leveransprecision.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom inköp, logistik eller ingenjör samt erfarenhet av en roll som inköpare. Det är viktigt att på ett effektivt sätt kunna jobba med leverantörer för att förbättra leveransdatum där så behövs. Du är en resultatorienterad person med god förmåga att kommunicera effektivt.

För att trivas i rollen är du prestigelös samt kund- och lösningsorienterad. Vi ser att du är en drivande person med analytisk förmåga och ett sinne för detaljer när så behövs. Att nå resultat och uppsatta mål ser du som en självklarhet och du är inte rädd för att ta egna initiativ. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och i skrift och har god datorvana i allmänhet, meriterande om du har erfarenhet av IFS och Canea.

Om anställningen

Placeringsort: Borås

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Bernhardsson - isabelle.bernhardsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.