IT Site Support

IT Site Support

Arbetsuppgifter

I rollen som IT Site Support kommer du både att arbeta som lokal IT-support genom servicedesk för hårdvara såsom datorer, printers och scanners samt till stor del med implementation och support kring våra system. Tjänsten innebär självständigt arbetemen i nära samarbete med kollegor både lokalt och nordiskt.

Du kommer att få rollen som lokal IT-support för att upprätthålla processer och rutiner för god kvalitet. Det är av vikt att man arbetar enligt vår befintliga processtruktur samt bidrar till att utveckla denna. Då tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter inom client deployment, WMS support, etc så behöver man vara flexibel i arbetsuppdrag och har intresse för att lära nytt. Arbetsbelastningen kan vara ojämn från dag till dag vilket kräver förmåga att under tidspress göra omprioriteringar och trivas med att arbeta mot uppsatta deadlines.

Formell kompetens
  • Gymnasiekompetens, meriterande med någon gymnasial påbyggnad.
  • God IT-vana, främst Windows, meriterande - AD, FnP server, SQL och LAN.
  • Erfarenhet att jobba på egen hand
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper

Vi söker en person som har några års tidigare erfarenhet av IT-support och inom lagerhanteringssystem. Vi tror att du är serviceminded, mål-och resultatinriktad, ha mycket gott ordningssinne samt god kommunikationsförmåga. Vi förutsätter att du är en person som är ansvarsfull och noggrann, gärna med gott om energi och nära till skratt men samtidigt en hög integritet i din yrkesroll.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid - 8-17/ Borås, resor till GBG förekommer 1-2 dagar/vecka

Tillträdesdag
Snarast

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Grahmstad, 0722-541740, malin.grahmstad@lernia.se

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du som medarbetare är anställd på Lernia och jobbar ute hos kund. Vi på Lernia inriktar oss på långsiktighet där du erbjuds ett företag för att stanna på. Vi erbjuder spännande uppdrag med utmanande arbetsuppgifter i en givande och ambitiös arbetsmijö.Vi söker en serviceinriktad och ansvarstagande IT Site Support till ett av våra kundföretag i Borås. Det är en viktig roll då personen supportar den lokala verksamheten i dagliga frågor kring IT och system.