Har du industrivana och vill testa på ett jobb som maskinoperatör? Se hit!

Har du industrivana och vill testa på ett jobb som maskinoperatör? Se hit!

Arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av och trivs med ett arbete inom industrin? Är du ute efter ett arbete som är förlagt till dagtid? Är du intresserad av att prova på ett arbete som maskinoperatör? Då kanske du är rätt person för en tjänst hos oss!
Just nu söker vi maskinoperatörer till vår kund som har sina lokaler i Fritsla.

Du kommer att arbeta som maskinoperatör i produktionen där du ansvarar för att övervaka maskiner och se till att produktionen rullar på som den ska. Vanligt förekommande uppgifter är exempelvis att fylla på material, genomföra enklare underhåll av maskinen samt tillkalla servicepersonal vid eventuella större störningar.

Formell kompetens

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
  • Innehar körkort
  • Har tillgång till bil
  • Har god erfarenhet av arbete inom industrin
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker har god erfarenhet av industrin samt att du trivs med att arbeta i denna typ av miljö. Har du tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör är det meriterande. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten med en positiv inställning till att lära dig nya saker och att utvecklas.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Rekrytering/Heltid/Fristla

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi intervjuar och tillsätter löpande, så välkommen med din ansökan så fort som möjligt!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cordgarn har sedan starten 1978 specialiserat sig på teknisk textil. Stor branschkunskap, flexibel maskinpark, som delvis har specialtillverkats i egen regi, samt tillverkning i egna anpassade lokaler gör att man snabbt kan tillgodose sina kunders olika behov. Cordgarn lägger stor vikt i att hitta nya lösningar och användningsområden tillsammans med sina kunder.