Högskoleingenjör med hög ambitionsnivå sökes!

Högskoleingenjör med hög ambitionsnivå sökes!

Vi letar efter dig som vill ha en bred roll i en ambitiös organisation där teamwork i symbios med eget ansvar är en förutsättning för framgång! Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av leveransplanering, inköp, logistik, ekonomiuppföljning och projektledning. Du kommer att arbeta nära den övriga produktionsledningen och vara den sammanhållande länken inom flertalet områden.

Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör. Antingen är du nyexaminerad eller så har du något års erfarenhet i liknade roll. Du kan även ha motsvarande erfarenhet inom tillverkningsindustrin. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, då delar av dokumentationen är på engelska och kommunikationen med produktionen på svenska. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas i bolaget, det är du som påverkar både din personliga och professionella utveckling!

Du är en person som tycker om att arbeta i projektform och har lätt för att samarbeta och kommunicera både internt och i externa projekt, du får inte vara rädd för praktiskt arbete, då du blir spindeln i nätet mellan produktion, kunder och maskiner. Tjänsten ställer krav på noggrannhet och det är viktigt att din ansvarskänsla är hög. Du arbetar strukturerat och med väl utarbetad systematik. Du trivs med att periodvis arbeta i högt tempo och är en drivande person med god problemlösningsförmåga. Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

Tjänsten behöver tillsättas inom snar framtid så välkommen med din ansökan redan idag!

Borås/Heltid/Dagtid

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 7 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.