Erfaren entreprenadingenjör till PEAB Byggservice

Erfaren entreprenadingenjör till PEAB Byggservice

Om tjänsten
Just nu söker vi efter en Entreprenadingenjör till Borås. Du kommer i huvudsak att stötta våra platschefer med kalkyler, produktionsstöd och inköp, men du kommer också att delta i uppstarts/projekteringsmöten samt vara ute och träffa kunder, beställare och leverantörer. För att trivas i rollen tror vi därför att du är en prestigelös person som tycker det är lika roligt att räkna på jobb som att vara social och knyta nya kontakter. Stor vikt läggs vid din förmåga att kunna se och kontrollera stora delar av byggprocessen.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har erfarenhet från byggbranschen och är redo för att axla på sig en roll med ett stort ansvar. Du är affärsmässig av dig och har inga problem med att jobba med kundkontakt, leverantörskontakt samt beställare. Som person har du en stark förmåga när det kommer till komunikation, både vad gäller interna och externa parter. Att du jobbar prestigelöst, flexibelt och med problemlösning ser vi som en självklarhet.

Specifika krav för tjänsten:
  • Byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Flytande svenska då detta är vårt koncernspråk
  • B-körkort (meriterande om du har tillgång till egen bil). Arbetsområdet sträcker sig i och kring Borås och resor kommer att ingå i tjänsten
Omfattning
Heltid/Dagtid/Borås

Denna rekrytering sker i samarbete med Lernia Bemanning
Om du vill veta mer får du gärna kontakta Biken Lam på telefon 0722-541311. Tycker du att beskrivningen passar in på dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan direkt! Vi genomför löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.