Elskåpsmontör sökes!

Elskåpsmontör sökes!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har elutbildning och/eller erfarenhet från liknande montörsarbete.

Dina arbetsuppgifter kommer vara kabeldragning samt manuell montering av mekanik, el och elektronikkomponenter efter ritning.

Formell kompetens

Avslutad utbildning inom el, installation eller automation på gymnasienivå
Monteringsvana
Kunskap i ritningsläsning
B-körkort och tillgång till bil
Goda kunskaper i svenska och engelska

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning eller som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Du är noggrann och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Dagtid/Borås

Tillträdesdag

Omgående / efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och just nu söker vi en elskåpsmontör! Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare och genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.