Driven utesäljare sökes

Driven utesäljare sökes

Arbetsuppgifter

Vi söker en utesäljare till en av våra industrikunder!

Som utesäljare bearbetar du kunderna i ditt distrikt genom kundbesök, rådgivning och framför allt genom att bygga upp bra relationer med dina kunder och kontakter. För den som är riktigt bra på att sälja och dessutom gillar att vara på resande fot är yrket som utesäljare perfekt. Du arbetar självständigt ute hos kunderna med kundbesök, offerter och uppföljningar.
Kundbesöken hålls både på kontoret och ute hos kund.

Formell kompetens

Att du har B-körkort är ett krav, liksom att du talar och skriver svenska. Du kommer att behöva använda engelska då och då.

Din bakgrund

Att du har någon form säljerfarenhet inom industribranschen ett krav, du måste kunna förstå dina kunders behov och utmaningar.

Personliga egenskaper

Du är en affärsdriven, noggrann och mycket trevlig person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du trivs med att driva ditt egna arbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.

Du känner dig trygg i att hålla presentationer framför en grupp människor och för dig lika säkert i en industri som i ett mötesrum.

För dig som gillar att jobba självständigt med kvalitet, både i produkter och arbetssätt, är detta ett fantastiskt tillfälle!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid, Västra Götaland

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.