Bemanningskonsult sökes till Borås med omnejd!

Bemanningskonsult sökes till Borås med omnejd!

Nu söker vi på Lernia Bemanning i Borås bemanningskonsulter inför kommande uppdrag! Vi söker efter personer som är flexibla, konsultmässiga samt ansvarstagande med hög arbetsmoral. Vi ser gärna att du kan jobba 2-skift och vilja vara ambulerande och växla mellan några av våra kundföretag.

Om tjänsten
Din arbetsplats kommer primärt att vara inom lager, logistik och industribranschen med primära arbetsuppgifter såsom plock- och pack samt truckkörning eller lättare montering.

Om dig
Vi ser gärna att du har:
  • Gymnasial utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet från lager, logistik eller industribranschen
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil
  • Meriterande: Truckkort A 1-4, B1-4
Om anställningen
  • Placeringsort: Borås med omnejd
  • Tjänstgöringsgrad: 2-skift
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta ansvarig rekryterare på lumnije.gashi@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.