Arbetare sökes till galvaniseringsindustri.

Arbetare sökes till galvaniseringsindustri.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en självgående industriarbetare som inte är rädd för att ta i. Vi söker dig som vill arbeta med olika delar av elektrokemiska processer där dina dagliga arbetsuppgifter består främst av galvanisering i form av hantering av alkalier och kemiska produkter. Du ingår i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom övervakning och avsyning.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet från industrin. Du ska även:
  • Behärska svenska i tal och skrift
  • Inneha B-körkort och tillgång till bil
Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker vill utvecklas inom företaget. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och varierande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid 6mån, heltid, Borås.

Tvåskift, dag och kväll.

Tillträdesdag

Omgående.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare och genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapar dig samtidigt nya erfarenheter. Nu söker vi dig som vill arbeta som operatör hos vår kund som är belägen en liten bit utanför Borås.