Affärsdriven konsultchef

Affärsdriven konsultchef

Vill du vara med och göra skillnad för människor och företag, då har du chansen nu!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning och finns på ett 60-tal orter i Sverige och är ett av Sveriges största bemanningsföretag med fokus på svensk tillverkningsindustri och lager logistik. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft och vi verkar inom områdena: vuxenutbildning, bemanning och rekrytering samt omställning, matchning och karriärväxling.

Arbetsuppgifter
Drivs du av att göra affärer och samtidigt arbeta med personalfrågor?

Lernia Bemanning Borås söker en affärsinriktad konsultchef. Du erbjuds ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på kunder och affärer. Som konsultchef har du personalansvar för våra uthyrda bemanningskonsulter och rekryterar personal till både kunder och uthyrningsverksamheten. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning.

Din bakgrund
Du som söker har minst några års arbetslivserfarenhet från affärsdrivande arbete. Du en relationsbyggare med erfarenhet av tjänsteförsäljning, om du dessutom har erfarenhet av personalledning så är det en kombination vi värdesätter. Erfarenhet från relevanta tjänster inom bemanningsbranschen är meriterande

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas med jobbet som konsultchef hos oss måste du ha tävlingsinstinkt, entreprenörskap och vara resultatorienterad. Jobbet ställer krav på laganda och som person är du förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är en engagerad och lyhörd person. Du är lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Du har god administrativ förmåga och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Provanställning 100 % heltid. Utgår från Borås.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.

Mer information/kontaktperson
Ann-Christin Hansson 0722-541312

Sista ansökningsdatum
2020-02-21

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen.