BUTIKSCHEF, BORÅS 100%

BUTIKSCHEF, BORÅS 100%

Lager 157 är en växande svensk Denim & Basic-kedja med webshop i både Sverige och Norge och en bra bit över 40 butiker. Vi älskar att mötas på riktigt och tycker om att överraska. Vi jobbar hårt för att skapa bästa värde för pengarna till våra kunder.

JOIN US. WE ARE HIRING!

BUTIKSCHEF, BORÅS 100%

Som butikschef hos Lager 157 är du engagerad och har ett starkt eget driv. Tillsammans med dina kollegor ska du ge våra kunder bästa möjliga service. Som butikschef leder och driver du butikspersonalen mot uppsatta försäljningsmål. Du ansvarar för butikens drift, servicegrad, försäljning, budget och övrig administration.

Du som söker ska ha minst tre års erfarenhet från ledande befattning inom branschen och ditt ledarskap präglas av entreprenörsanda, engagemang och starkt eget driv. Vi erbjuder dig en utmanande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter.

Som butikschef på Lager 157:
  • Säkerställer du att butiken drivs utifrån Lager 157s koncept och gällande driftrutiner.
  • Verkar du för att nå försäljningsmål och positivt utveckla övriga nyckeltal.
  • Har du personalansvar och ansvarar för medarbetarnas arbetsmiljö och utveckling.
  • Du är en god förebild som agerar samstämmigt med företagets kultur och värderingar.
  • Planerar du, säkrar och följer upp butikens bemanning och personalkostnader.
  • Upprätthåller du företagets riktlinjer för exponering, löpande kampanjer och andra aktiviteter och tar så ett genuint ansvar för att förmedla Lager 157s utbud på ett trovärdigt sätt.
  • Skapar du den bästa möjliga butiksupplevelsen – alltid med kundmötet i fokus!
Rollen rapporterar till regionchef

Vi söker dig som gillar att möta många olika människor och vill ha ett jobb där du är fysiskt aktiv. Du är ordningsam och en grym lagspelare med energi och kraft att genomföra.

Du behöver kunna tillräckligt god svenska för att kunna ta, ge och följa arbetsinstruktioner samt kommunicera med chefer, medarbetare och kunder. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Tillträde till tjänsten är omgående efter överenskommelse

Åldersgräns 18 år

Ansök här:
https://careers.lager157.com/jobs/793952-butikschef-boras
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lager157.com/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lager 157 är ett av Sveriges snabbast växande modeföretag. Vi har en framgångsrik e-handel och närmare 40 fysiska butiker från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi jobbar aktivt med att möta våra kunder och att varje dag ge dem vårt bästa erbjudande.