Vill du jobba som bilmekaniker/påbyggare?

Vill du jobba som bilmekaniker/påbyggare?

Vill du bli en i teamet på en marknadsledande bilverkstad? Är du utbildad bilmekaniker och letar efter en familjär arbetsplats?

Det är dags för Borås Bil att förstärka teamet med transportbilsmekaniker, du blir den nionde personen i en grupp som är relativt färsk och fortfarande håller på att sätta sina rutiner. Borås bil är ett expansivt företag, som idag är klart marknadsledande i regionen, de arbetar med märkesauktoriserade service och reparationer för Volvo, Ford, Renault och Dacia.

Du kommer till en välutrustad verkstad, där ambitionen är att alla ska kunna allt för största möjliga flexibilitet. Så här finns goda möjligheter till utveckling och variation i arbetet. På sikt kan du också påverka din lön genom ett individuellt ackordssystem. Man jobbar nära varandra med dagliga avstämningar och idag finns ett par kundmottagare i teamet, vilket gör att du kan fokusera på fordonen, felsöka och åtgärda problemen.

Arbetet är i huvudsak förlagt på dagtid, men du bör vara öppen för en kväll var tredje vecka. Borås bil satsar mycket på sin personal, man har en feelgood grupp som skapar gemensamma aktiviteter, man tillhandahåller företagshälsa, sponsrar dem som vill springa Göteborgsvarvet, erbjuder gratis skidträning och inte at förglömma rabatt på drivmedel och fordon bland annat.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad bilmekaniker, gärna med några års erfarenhet, meriterande är om du arbetat med flera olika bilmärken. För den här tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet av påbyggnation och kundanpassning av arbetsfordon. Du innehar B-körkort.

Du föredrar att samarbeta och teamet är viktigt för dig. Du trivs i ett högt tempo och med ett varierat arbete. Som person är du driven och ambitiös. Du tycker om att lösa problem och kan arbeta självständigt när det krävs.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.