Ekonomiansvarig Kvalitetsflytt i Sverige AB

Ekonomiansvarig Kvalitetsflytt i Sverige AB

Kvalitetsflytt är ett expansivt företag inom flytt. Med över 55 års erfarenhet i branschen samt marknadens högsta kundnöjdhet är vi måna om våra kundrelationer. Vi söker nu en ekonomiansvarig som kan ta ett övergripande ansvar för hela vår ekonomifunktion.

Arbetsuppgifter:
 • Ansvara för den löpande redovisningen
 • Genomföra månadsvisa avstämningar och ta fram underlag till årsbokslut
 • Rapportera löpande till VD
 • Rapportera till myndigheter och organisationer (Momsrapporter,ROT/RUT-ansökningar)
 • Hantera löner och lönerelaterade frågor
 • Sammanställa tidrapporter för löneutbetalningar
 • Ansvara för kundreskontra och leverantörsreskontra
 • Säkerställa kassaflöde med fakturering, påminnelser, indrivning, krediter mm
 • Ansvara för ekonomisystemet
 • Upprätta bra rutiner för ekonomifunktionen
 • Handha övriga administrativa frågor
Vi söker dig som vill jobba 40 timmar i veckan och är strukturerad, noggrann, driven och nyfiken. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och gärna erfarenhet av både extern- och internredovisning. Du har intresse av redovisning och ekonomi samt god datorvana. Du har friheten att själv planera dina arbetstider.

Arbetet bedrivs självständigt men i nära samarbete med ledningen för företaget. Vi har högt i tak och stundtals högt tempo. Du måste våga och kunna ta ansvar för finansiell uppföljning, avstämningar och regelefterlevnad, samt bistå ledningen med finansiell information i form av rapporter och analyser. Vi sätter därför stor vikt vid personliga egenskaper i form av noggrannhet, pålitlighet och arbetsmoral, och bistår självklart med stöttning, utbildning och guidning.

Sista ansökningsdag är 2018-12-14. Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Anställningsstart februari/mars 2019
Mer info
Kontaktperson Juha Huttunen
Telefon 0700-230810
Email Mejla Juha Huttunen
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kvalitetsflytt.se
Sista ansökningsdag 14 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kvalitetsflytt är en flyttfirma med höga ambitioner och brett utbud inom packning, flytt, städning och magasinering. Många flyttar sker till storstäderna Stockholm, Göteborg, Malmö med omnejd men vi är verksamma hela landet. Våra kontor finns i Västra-Götaland, Halland samt Skåne län.

Tillsammans med dig hittar vi en lösning utifrån dina behov. Du kanske behöver hjälp med exempelvis nedmontering, packning av porslinet eller hela bohaget. Vår erfarenhet sträcker sig till början av 1960-talet och vi har mött de flesta problem. Till skillnad från många andra flyttfirmor vet vi vad som krävs. Därför kan vi lämna vår nöjd-kund-garanti på våra jobb.

En flyttfirma att lita på

Vårt mål är att du som kund känner dig fullständigt nöjd – då är vi nöjda. Man kan kalla det ett nytt sätt att leda företag men för oss är det helt naturligt.

Som trygghet för dig som kund och för oss som leverantör så är vi medlemmar i SÅ (SverigesÅkeriföretag) samt följer Bohag 2010 för privat flytt och Kontor 2003 för företag genom IF Försäkringsbolag.