VVS-montörer till Kungälvs Rörläggeri AB i Borås

VVS-montörer till Kungälvs Rörläggeri AB i Borås

Då Kungälvs Rörläggeri är ett tryggt och växande bolag med en ökad orderingång på entreprenadprojekt behöver vi förstärka vår personalstyrka med fler engagerade och motiverade VVS-montörer till våra filialer i Borås, Kungälv, Göteborg/Mölndal & Jönköping.

Ansvarsmontör VVS/Ledande montör
Är du en erfaren montör inom VVS som är trygg i din själv och gillar ordning och reda? Vi behöver fler ansvarsmontör/ledandemontör som tillsammans med projektledare tar utförandeansvaret för våra projekt, säkerställer att den löpande arbetsprocessen följs, uppföljning av tidplan samt leder montörslaget på arbetsplatsen. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, UE och leverantörer.

VVS-montör
Som VVS-montör utför du praktiskt montagearbete enligt godkända bygghandlingar i olika typer av uppdrag; både i stora projekt och små, korta uppdrag. Tillsammans med projektledare planerar du materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidsplaner. I din roll har du daglig kontakt med leverantörer, kunder och medarbetare. Du arbetar med merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som har VVS-certifikat, håller kvalité och noggrannhet högt och har en yrkesstolthet! Vill du arbeta som ansvarsmontör VVS/Ledande montör behöver du ha en flerårig erfarenhet inom VVS. Du utmärker dig genom ditt ansvarstagande, engagemang samt av din strävan efter att ha goda relationer med kollegor, andra entreprenörer, leverantörer och givetvis med kund. Vår gemensamma värdegrund fungerar som en kompass i vårt dagliga arbete varför vi vill att du delar våra värderingar; tillsammans, trygghet, närhet och utveckling.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig goda möjligheter till ett självständigt, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Vår strävan är att alla ska trivas och må bra på jobbet och att du känner dig säker och trygg på din arbetsplats. Därför är din arbetsmiljö, hälsa och friskvårdvård vardagsprioriterade områden hos oss.

Ansökan
Vill du arbeta på ett väl fungerande och etablerat företag med god kamratskap och högt engagemang välkomnar vi din ansökanVill du kontakta någon av våra filialchefer så gör du det via:
  • Borås – Adam Andersson: adam.andersson@kror.se eller 0704-19 21 36
  • Kungälv - Anna Maria Isaksson: annamaria.isaksson@kror.se eller 0704-19 09 46.
  • Göteborg/Mölndal - Patrik Hast: patrik.hast@kror.se eller 0704-19 08 40
  • Jönköping – Kalle Edblom: kalle.edblom@kror.se eller 0735-09 44 36
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kungalvs-ror.se/
Sista ansökningsdag 5 apr 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland och Sverige.