Utvecklare med Intresse för Team Lead

Utvecklare med Intresse för Team Lead

Har du några års erfarenhet av mjukvaruutveckling och letar efter nästa steg i karriären? Vi söker nu en utvecklare med intresse/erfarenhet inom team lead till vår kund i Borås, där du kommer arbeta med C# och Python som dina främsta verktyg. Kunden sitter i nyrenoverade lokaler och verkar i en internationell miljö. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam med blandad kompetens, som förutom mjukvaruutveckling också arbetar med PLC samt konstruktion. I rollen arbetar du såväl självständigt som i team där arbetet sker i företagets nyrenoverade anläggning utanför Borås.

I ditt dagliga arbete kommer du arbeta med Metricon-system och utveckling av funktionaliteten i detta. All logik skrivs i C# i syfte att ta fram samtliga funktioner, tjänster och moduler. Då projekten varierar i storlek och komplexitet sker allt scriptande i Python i syfte att göra kundanpassningar med oklar funktionalitet. Det kan röra sig om att kunden har egen data man vill importera eller annan funktionalitet som på förhand inte varit känt.

Allt du utvecklar är nära kopplat till företagets hårdvara och kommer att påverka en viss funktionalitet i systemet ute hos kund. I en del större projekt kan det bli aktuellt att göra arbetsplatsbesök ute hos kund i samband med att man går live.

Beroende på din bakgrund är rollen formbar och kan anpassas efter dina erfarenheter och kunskaper gällande team lead-ansvaret.

Sammanfattningsvis kommer du exempelvis att:
 • Arbeta med att utveckla cue-systemet och all logik för bolagets system i C#
 • Sköta kundanpassade ändringar och databearbetningen genom script i Python
 • Arbeta med produktionsdata, loggar och statistik - främst med hjälp av PostgreSQL
 • Supportera ditt team i det dagliga arbetet och utveckla deras kunskaper
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
 • Har några års erfarenhet från en liknande roll
 • Har goda kunskaper i C#, Python och SQL
 • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
 • Tidigare har arbetat med att visualisera kunders data i syfte att optimera deras produktionsflöden
 • Tidigare har arbetat med integrationer
 • Har erfarenhet från att arbeta som team lead
OM ANSTÄLLNINGEN:
Det här är en direktrekrytering vilket innebär att Friday ansvarar för rekryteringen men anställningen sker direkt hos kund.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Augusti eller september med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Borås
 • Kontaktperson: Hanna Lejon
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?