Kvalitetsingenjör till företag i Västergötland

Kvalitetsingenjör till företag i Västergötland

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker, för kunds räkning, en kvalitetsingenjör för ett interimsuppdrag med möjlighet till anställning inom fordonsbranschen med placering i Västergötland.

Rollen
I uppdraget som kvalitetstekniker arbetar du nära produktionen och har också många kundkontakter, främst gällande reklamationer. I ditt dagliga arbete ingår att löpande kontrollera avvikelser och problem i produktionen och skapa rapporter kring detta. Du har också en del kontakter med underleverantörer både inrikes och utrikes.

Arbetsuppgifter
  • Vara kvalitetsansvarig i projekt
  • Sammanställa PPAP till kund
  • Arbeta fram styrplaner och kontrollinstruktioner
  • Leda och utveckla arbetet med MSA
  • Hantera kundreklamationer från fältet och vara behjälplig i kvalitetsfrågor mot våra kunder
  • Ingå i verksamhetens tvärfunktionella grupp där avvikelser analyseras och korrigerande samt förbyggande åtgärder arbetas fram
  • Rapportera till närmaste chef vid kvalitetsproblem eller då processer/rutiner/instruktioner inte följs
  • Arbeta med förbättringsförslag för både produktion och kvalitetsledningssystem.
  • Fungera som ersättare när övriga på avdelningen inte är tillgängliga
Din bakgrund
För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter och har en utbildning med inriktning mot mekanik, industriell ekonomi eller liknande erfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat inom fordonsbranschen och har erfarenhet av kvalitetsarbete inom IATF 16949. Önskvärt är också att du har erfarenhet av APQP-processen och PPAP-arbete.

Hos dig som person uppskattar vi egenskaper som lyhördhet och ödmjukhet. Du har hög integritet och god kommunikativ förmåga. Du agerar professionellt och förtroendegivande mot kund och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Du har god samarbetsförmåga och är en lojal medarbetare och kollega.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 31 oktober 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: SQE, SQA, kvalitetsingenjör, Quality engineer, automotive, fordon, kvalitetsledningssystem, reklamationer, kundreklamationer, avvikelser, PPAP, APQP, IATF 16949, MSA, mekanik, kvalitetsarbete
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)