Serviceminded IT manager till Hörby som vill göra skillnad

Serviceminded IT manager till Hörby som vill göra skillnad

Är du en person som leverera en hög grad av professionell IT utan att kompromissa på servicen? Vi söker en IT-manager med bred erfarenhet av IT och ledning till vårt Factory Solutions team som är en del av vår globala IT-avdelning.

Inom Global IT är vi mer än 200 medarbetare som är fördelade runt om i världen. Alla har till uppgift att utveckla, implementera och driva våra IT-system på fabriker i Danmark, Sverige, Tyskland, Polen, Holland, England och Kina. Placering är i Hörby men du kommer att supporta samtliga av våra enheter i Sverige. Det viktigaste i rollen som manager är att vara en förlängning av Country Services och lokal IT, där du ansvarar för daglig drift och hantering av lokal IT-organisation. Du kommer att arbeta operativt tillsammans med ditt team. Våra IT-system är komplexa och företagsspecifika kombinerat med traditionella IT-system såsom Microsoft operativsystem och databaser.

Du kommer även att vara en del av Global Country Services management teamet och rapportera till Senior Manager, Factory Solutions i Danmark. Global Country Management gruppen utgörs av ledare från Danmark, Tyskland, Polen och Sverige.

Förutom ledning av ditt team och daglig drift kommer dina arbetsuppgifter bland annat att inkludera:
  • Personalansvar
  • IT-infrastruktur, nätverk och VLAN
  • Hantering av SQL-databaser, Scada system
  • Implementering av processer och system
  • Utbildning och support
  • Ta fram rutiner och standarder
  • Identifiera, förespråka och rekommendera förbättringar
  • Support vid uppgradering
  • Utvärdera och uppdatera befintliga processer
Du är en ambassadör som förstår vikten av verksamhetens behov.
Du har erfarenhet som manager eller motsvarande ledningsfunktion inom IT. Vi föreställer oss att du har en kvalificerad utbildning inom IT och har teknisk kunskap och erfarenhet inom produktions IT eller liknande. Extra meriterande är erfarenhet inom ITIL, samt dokumenterad ledarskapsutbildning.

Som person är du analytisk, trovärdig, flexibel och förtroendefull. Du har en fallenhet att kunna kommunicera på olika nivåer. Viktigt är att du är strukturerad, målinriktat och förstår vikten av att arbeta mot gemensamma mål och att vara ett team.

Du behärskar svenska och engelska skriftligt och talande. Detta är en fördel om du har erfarenhet eller kunskap om livsmedels- eller produktionsindustrin.

Vidare information
Kontakta gärna Senior Manager, Factory Solutions, Lars Sleimann på (+45) 51 97 97 94 för att höra mer om tjänsten.

Ansökan
Tidsfrist för ansökningsdatum 2020-09-30, men urvalet pågår löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansökan med CV och löneanspråk ska skickas via e-post till: marc@klsugglarps.se

Ange i ansökan: "IT-manager Hörby"
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)