Revisorssassistent till nationellt bolag sökes!

Revisorssassistent till nationellt bolag sökes!

Tycker du om att ha ett omväxlande och socialt arbete? Vill du arbeta på ett företag som sätter din personliga utveckling i fokus? Vill du utvecklas tillsammans med en av branschens största aktörer med närhet till den lokala marknaden? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som revisorassistent kommer du att arbeta tillsammans med mycket kvalificerade medarbetare. Arbetet sker oftast i team om 2-3 personer där ni möter specifika förfrågningar och förväntningar från kunder. Du kommer ha mycket varierande och utmanande arbetsdagar då det ständigt är nya affärsperspektiv, olika stora bolag du arbetar med samt nya människor.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Granskning av finansiella rapporter
 • Granskning av företagsspecifika processer
 • Skattefrågor
 • Rådgivning
Vid start kommer du få en gedigen introduktion till arbetet med utbildning samt få vara med en kollega för att med tiden bli mer och mer självgående.

Din profil

Skallkrav:
 • Uppfyller revisionsinspektionens teoretiska krav för auktorisation
 • Arbetslivserfarenhet från revisionsbyrå
 • Goda kunskaper i Excel
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Körkort B
Meriterande:
 • Arbetslivserfarenhet av revisionsbyrå
 • Övriga språk
Som person ser vi att du har god social kompetens, ett stort eget driv och tycker om att vara i en position där du får ta mycket eget initiativ och ansvar. Vidare är du noggrann, tycker om att ha struktur i arbetet och arbetar effektivt. Vi ser också att du som person är flexibel och tycker om en variation i vardagen.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Borås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KPMG erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Med deras 1500 anställda i Sverige genomför de årligen ungefär 40 000 uppdrag. Ett av de mindre kontoren hittar du i Borås, här sitter 17 medarbetare som jobbar med både mindre och större uppdrag. Vi lägger stort fokus på dig som individ, men vi jobbar givetvis mycket i team. Som medarbetare på KPMG får du möjlighet att arbeta i en spännande och föränderlig miljö där du är med och bidrar till innovativa lösningar för att bistå våra kunder. Du blir som anställd hos oss tilldelad en Performance Manager som blir din egen karriärcoach. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan redan när du påbörjar din anställning. Vi vill att våra medarbetares karriär ska präglas av tydlighet och möjlighet för individen att påverka, vilket vi tillgodoser genom vår karriärtrappa.

En karriär på KPMG ger dig tidigt en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.