Underhållschef Dalsjöfors

Underhållschef Dalsjöfors

KLS Ugglarps producerar svenskt kvalitetskött. Med ett stort fokus på hållbar produktion utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder för att tillgodose konsumenternas önskemål. Genom ett långsiktigt och nära samarbete med våra leverantörer skapar vi en lönsam, effektiv och hållbar värdekedja. Bolaget har vuxit mycket de senaste åren och är idag bland de största inom branschen.
Utvecklingstakten inom företaget är hög och organisationen är flexibel. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att själv utforma och påverka arbetet.

Arbetsuppgifter
Som chef för underhåll är det din uppgift att minimera driftstopp, genom att säkerställa funktionen för både lokaler och utrustning. Eftersom avdelningen utgör en viktig support för produktionen är ditt huvudsakliga uppdrag, att tillsammans med dina medarbetare, driva en kontrollerad, funktionell och förebyggande underhållsrutin. Som Underhållschef ansvar du även för att utveckla arbetet med förebyggande underhåll, reparationer och service.

Du har personalansvar inom avdelningen vilket innebär schemaläggning, semesterplanering, hantering av arbetsmiljöfrågor samt utvecklings- och lönesamtal. Vi arbetar dagtid och har ett rullande schema för jouren. Vidare ansvarar du för att:
  • Dokumentera och följa upp underhållsrutiner, reparationer och servicearbeten
  • Hantera maskindokumentation
  • Hantera inköp, dimensionering och säkerställande av reservdelslager
  • Vara företagets kontaktperson gentemot externa entreprenörer
  • Säkerställa kompetensnivån inom avdelningen och tillse att produktionen har rätt resurser för att minimera produktionsstopp
  • Arbetsuppgifterna utförs på ett kvalitetsmässigt sätt utifrån gällande hygien, policy och andra riktlinjer
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom drift, underhåll samt arbetsmiljö- och ledarskap.
Det är även meriterande om du har utbildning inom teknik, pneumatik, el och hydraulik alternativt har motsvarande erfarenhet från arbetslivet. För att bli lyckosam i rollen tror vi att du har erfarenhet från en liknande befattning samt är van vid att leda andra. Du har även god datorvana, B-körkort samt kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Det är meriterande om du har en produktkännedom om kött.

Du är:
Prestigelös, lyhörd, stödjande och har god förmåga att organisera ditt arbete, samt har en fallenhet för problemlösning. Du ska ha lätt för att ta egna initiativ och fatta beslut. Du är kvalitetsinriktad med fokus på medarbetare och övriga intressenters bästa. Det är viktigt att du är kommunikativ, tydlig och övertygande i ditt sätt att både muntligt och skriftligt framföra ditt budskap. Du tycker att det är roligt att arbeta mot gemensamma mål. Det är en självklarhet att du delar och verkar i enlighet med våra fem ledarskaps principer.

Arbetstid
Tillsvidare/heltid

Placering
Dalsjöfors

Lön
Fast lön

Kontaktpersoner
Josef Jagersjö, 070-629 02 58 - josja@dalsjoforskott.se

Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-12-31, dock sker urval löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan med CV och löneanspråk ska skickas via e-post till: marc@klsugglarps.se
Uppge i ansökan: "Underhållschef - Dalsjöfors"
Mer info
Kontaktperson Josef Jagersjö
Telefon 070-629 02 58
Email Mejla Josef Jagersjö
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (11 dagar kvar)