Industrielektriker och reparatör Dalsjöfors

Industrielektriker och reparatör Dalsjöfors

KLS Ugglarps producerar svenskt kvalitetskött. Med ett stort fokus på hållbar produktion utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder för att tillgodose konsumenternas önskemål. Genom ett långsiktigt och nära samarbete med våra leverantörer skapar vi en lönsam, effektiv och hållbar värdekedja. Bolaget har vuxit mycket de senaste åren och är idag bland de största inom branschen.
Utvecklingstakten inom företaget är hög och organisationen är flexibel. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att själv utforma och påverka arbetet.

Arbetsuppgifter
Som industrielektriker/reparatör ingår du i driftgruppen som i första hand jobbar med förebyggande för att säkerställa och minimera driftstopp. Arbetsuppgifterna innebär bland annat service, installation, felsökning samt åtgärdshantering. Arbetet kommer att utföras på vår moderna anläggning i Dalsjöfors där noggrannhet, effektivitet och driftfokus är högsta prioritet. Arbetsuppgifterna kommer att utföras inom hela anläggningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad elektriker/reparatör med flerårig erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom både service och entreprenad, samt kunskaper inom automation och styrteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av elarbeten eller underhållsarbete inom industri och livsmedelsindustri.

Du är:
Prestigelös, lyhörd, stödjande och har god förmåga att organisera ditt arbete, samt har en fallenhet för problemlösning. Du ska ha lätt för att ta egna initiativ och fatta beslut. Du är kvalitetsinriktad med fokus på medarbetare och övriga intressenters bästa. Det är viktigt att du är kommunikativ, tydlig och övertygande i ditt sätt att både muntligt och skriftligt framföra ditt budskap. Du tycker att det är roligt att arbeta mot gemensamma mål. Det är en självklarhet att du delar och verkar i enlighet med våra fem ledarskaps principer.

Arbetstid
Tillsvidare/heltid

Placering

Dalsjöfors

Lön

Fast lön

Kontaktpersoner
Josef Jagersjö, 070-629 02 58 - josja@dalsjoforskott.se

Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-12-31, dock sker urval löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan med CV och löneanspråk ska skickas via e-post till: marc@klsugglarps.se
Uppge i ansökan: "Industri elektriker/reparatör - Dalsjöfors"
Mer info
Kontaktperson Josef Jagersjö
Telefon 070-629 02 58
Email Mejla Josef Jagersjö
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (22 dagar kvar)