Servicetekniker till JENSEN Sweden AB

Servicetekniker till JENSEN Sweden AB

Är du servicetekniker och vill arbeta hos en branschledande aktör? Vi söker nu en resande servicetekniker till JENSEN Sweden AB.

Om vår kund

JENSEN-GROUP är en världsledande leverantör av tyngre, avancerad tvätteriutrustning till industriella tvätterier.

Bolaget med huvudkontor i Schweiz är listad på NYSE Euronext börsen i Bryssel och har ett globalt nätverk av säljkontor i ett 20-tal länder i Europa, USA, Asien och Australien samt fem fabriker i USA, Tyskland, Kina, Danmark och Sverige. Med sin ledande position erbjuder bolaget bred expertis i att designa och leverera hållbara lösningar i allt från fristående maskiner till kompletta turnkeysystem och integrerade tvätteri- och sorteringslösningar.

JENSEN-GROUP utökar ständigt sitt erbjudande genom att utveckla miljövänliga, innovativa produkter och tjänster vilka används till att lösa specifika kundbehov. Vår framgång är ett resultat av en kombination av global yrkesskicklighet och lokal närvaro. JENSEN Sweden AB är den del av det växande affärsområdet Garment Technology och specialiserat på system för plaggtransport och plaggsortering.

Se vidare www.jensen-group.com/jesw

Dina arbetsuppgifter

Som resande servicetekniker hos JENSEN Sweden AB arbetar du med service och reparationer av JENSENS produkter runt omkring i Sverige och norden. Ditt huvudsakliga arbetsfält kommer att vara Sverige även om resor i norden kan förekomma. I ditt arbete kommer du att utföra felsökningar, analysera och tillhandahålla lösningar till kund. Arbetet är självständigt där du får agera problemlösare. Du kommer bli en del av ett nordiskt service team som rapporterar direkt till JENSENS nordiska servicechef. Vid start ges du en gedigen introduktion där du får ta del företagets vision och produkt.

Placeringsort för tjänsten är Borås men då hela Sverige blir ditt arbetsfält är det inget krav på att du är bosatt i närområdet.

Urval sker löpande.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet som resande servicetekniker. Har du dessutom en gymnasieutbildning eller yrkesutbildning inom automation är detta meriterande. Du är kundorienterad i ditt arbetssätt där kunden alltid kommer i första hand. Som person är du kommunikativ, prestigelös och gillar självständigt arbete. Vidare motiveras du av att lösa problem samt att jobba mot deadlines.

Då kommunikation sker både internt med kollegor och externt med kunder är flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, en förutsättning. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Villkor:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstid: Varierande, tjänsten innefattar ca 100-120 resdagar per år
Placeringsort: Borås.
Löneform: Fast + traktamente.

Sökord

Servicetekniker, automation, resande servicetekniker,
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.