Key Account Manager till Inission

Key Account Manager till Inission

Nu söker vi dig som vill ingå i vårt team som Key Account Manager och därmed axla en viktig roll i att utveckla och effektivisera verksamheten. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll - välkommen till Inission Borås AB!

Om vår kund

Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden kompletta elektroniska och mekaniska produkter av högsta kvalité. Våra tjänster täcker in hela produktlivscykeln, från utveckling och konstruktion till industrialisering, volymproduktion och eftermarknad. Genom att kombinera detta med logistiktjänster och en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt.

Inission har produktionsenheter i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Trondheim (Norge), Lohja (Finland), Lagedi och Tallinn (Estland). Inission är noterade på OMX Nasdaq First North.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Manager hos Inission har du en central roll i företagets tillväxt, du deltar aktivt i den strategiska utvecklingen av erbjudandet och hur man framåt ska bearbeta marknaden. Dina främsta ansvarsområden är att utveckla befintliga samarbeten och affärer i nära relation med våra kunder. Du upprättar också avtal, villkor, prisförhandlar och hanterar offerter.

Inission är synonymt med teamwork där du tillhör ett drivet och kunnigt team av Key Account Managers och rapporterar till säljchef. Du utgår från Borås och bearbetar främst Borås med omnejd samt Göteborgsområdet, dagsresor förekommer inom koncernen.

Din profil

För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med försäljning, med fördel av komplexa tjänster och inom branschen. Har du en teknisk förståelse och bakgrund är detta starkt meriterande. Vi ser gärna också att du har en utbildning från högskola/universitet inom relevant område. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Du tycker om att göra affärer och vara en del av en process som hittar ända fram till hjärtat hos kunden, och du trivs med ansvaret att kundens lösningar blir de bästa möjliga. Då processerna är relativt långa och ibland i projektkaraktär har du en uthållighet och motiveras av att få affären i mål. Att bygga och underhålla långsiktiga relationer kommer naturligt för dig och du har tidigare strukturerat, självständigt och målfokuserat utvecklat samarbeten och affärer.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 28 augusti 2022. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Svensson på mikael.svensson@effektiv.se eller Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se

Sökord

säljare, key account manager, försäljning, KAM, produktion, sälj, industri, projekt
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.