Tekniker Säljare

Tekniker Säljare

Vi expanderar i Borås och söker därför personal inom sälj och service. Vi behöver dig som är tekniskt intresserad och som gärna vill vara en del av ett växande företag inom Scantima-koncernen. Din arbetsdag börjar i våra nya lokaler på Viared där du tillsammans med dina närmsta kollegor planerar möten och kontakter med våra kunder och intressenter. Kanske är det idag vi testkör och levererar en ny maskin? Kanske är det dags att träffa nya människor på en mässa i Tyskland? Vi vill ta till vara på dina idéer och erfarenheter och kommer därför till viss del anpassa tjänsten efter dig! Då vi har kunder, leverantörer och systerbolag utomlands är det viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anne Stjärnerud
Telefon 033237050
Email Mejla Anne Stjärnerud
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://cncmachine.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Indukta Technologies
Vi är ett bolag inom Scantimagruppen som är specialiserade på CNC-och laserbearbetande maskiner.

Affärside
Vår affärsidé är att erbjuda små och medelstora företag bra och kostnadseffektiva produkter inom CNC-, gravyr och laser, med fokus på maskiner.

Vår Historia
Indukta Technologies AB startade sin verksamhet 2014 genom ett samarbete mellan CNC Machine AB och Indukta AB för att möta en ökande efterfrågan på marknaden.

Våra Lokaler
Indukta Technologies AB ligger på Viared i Borås. Här finns även vår utställningshall med maskiner och tillbehör. Kontakta oss gärna innan ditt besök så förbereder vi den utrustning som du är intresserad av.