Eftermarknad, lager och logistik.

Eftermarknad, lager och logistik.

Indukta AB söker en ny medarbetare för eftermarknad, lager och logistik.

Du är som person noggrann, serviceinriktad, strukturerad och har ett intresse för teknik.

Tjänsten är förlagd till vårt kontor på Viared i Borås. Du kommer ha ansvar för vårt lager av maskiner, reservdelar och förbrukningsvaror.
Du kommer ha löpande kontakt med både leverantörer och kunder.

Förutsättningar är goda kunskaper i engelska och Microsoft
Office.

Meriterande är tidigare erfarenhet med liknande arbetsuppgifter samt att du jobbat i Microsoft Dynamics NAV och Log-trade.
Mer info
Kontaktperson Christian Stjärnerud
Telefon +4633237050
Email Mejla Christian Stjärnerud
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.indukta.se
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Indukta AB

Produkter som ger kraft åt skapande - Vårt mål är att erbjuda textilindustrin det bästa på marknaden när det gäller maskiner, tjänster, tillbehör och service för en krävande produktion.

Indukta AB,
som tillhör Scantimagruppen, etablerades för över 50 år sedan som ett dotterbolag till Husqvarna Vapenfabrik AB för försäljning av industrisymaskiner. År 1958 flyttades verksamheten till Borås, som då var centrum för svensk tekoindustri. Efterhand som Husqvarna avvecklade industrisymaskinsverksamheten, kompletterade Indukta programmet med agenturer för flera världsledande tillverkare av industrisymaskiner och närliggande produkter, såsom skärutrustning, stickmaskiner, svetsmaskiner, brodyrmaskiner, skärbord och textilprinters. Indukta är idag representerat med systerbolag eller partners i Danmark, Finland, Polen, Senegal och Norge.