Teamlead till IT Operations på ICA Banken i Borås

Teamlead till IT Operations på ICA Banken i Borås

Om rollen

Inom Foundation Services är ett av våra uppdrag att säkerställa tillgänglighet och kvalitet på de IT-tjänster som är centrala i ICA Bankens kunderbjudande. Vi arbetar ständigt för att förfina och förbättra våra tjänster, och håller ständig koll på betalflöden, rapporter, störningar, förändringar och mycket mer i en väldigt bred systemflora.

Teamet består idag av fem personer med lång erfarenhet av drift och förvaltning av IT-system. Nu söker vi dig som vill bidra till fortsatt utveckling av IT Operations och axla teamleaderrollen i gruppen.

Teamet agerar spindeln i nätet vid störningar, har koll på förändringar och följer löpande upp vår driftsituation. Vi arbetar proaktivt med förbättringar och kvalitet, alltid med kundupplevelsen i centrum.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Hantering av 2nd level support för ICA Bankens applikationer
  • Incidentsamordning och informationsspridning vid störningar
  • Aktivt arbete i Incident/Problem/Change
  • Arbeta proaktivt med aktiviteter som förbättrar kvalitet och stabilitet
  • Verka för en sund affärs- och riskkultur
Din profil

För att vara den Teamlead för IT Operations som vi söker tror vi att du har en bred teknisk förståelse och kompetens. Du har erfarenhet och talang för att driva förändring, även då det tycks omöjligt. Vi tror att du tycker om att arbeta operativt men kan också lyfta blicken ibland och titta på vårt arbete ur ett strategiskt perspektiv. Du gillar korta puckar, men samtidigt behöver du kunna arbeta strukturerat och processorienterat. Vi vill också att du har en förmåga att skapa trivsel omkring dig. Rollen kräver god samarbetsförmåga samt att du är kommunikativ och lyhörd. I den här rollen vill vi att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Övriga kvalifikationer och sådant du kommer att stöta på hos oss:
  • Erfarenhet av Windows/SQL Server
  • Erfarenhet av Mainframe-drift
  • ITIL
  • Kännedom och förståelse för ICA Bankens tjänster och produkter är väldigt meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar ICA Banken med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Pia Tegnér Rydeving på pia.tegner@dfind.se eller 0733-57 36 07. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Uppdragsgivare:
ICA Banken

Ort:
Borås

Omfattning:
Heltid
Mer info
Kontaktperson Pia Tegnér Rydeving
Telefon 0733-573607
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 27 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, allt ifrån spara och betala till låna och försäkra. Våra Företagstjänster levererar effektiva betaltjänster och finansiella lösningar till ICA Handlare, ICA Gruppen samt myndigheter och kommuner. Vi vill göra varje dag lite enklare och förenkla vardagen för ICAs kunder. Vi möter våra kunder i butik, digitalt och via telefon. Tillgänglighet, enkelhet, låga avgifter och tydliga villkor är centralt för oss. ICA Banken, som startade sin verksamhet 2001, har idag över 660 000 kunder, ca 320 medarbetare och ingår i ICA Gruppen. Huvuddelen av verksamheten ligger i Borås och ICA Banken har sitt säte i Stockholm, Solna.